Algemeen

Oproep aan kunstenaars voor Trimdiel Keunstrûte 2024

De Stichting Cultuur Regio Stiens organiseert op zaterdag 25 en zondag 26 mei voor het eerst een voorjaarseditie van de Trimdiel Keunstrûte. Wij willen langs deze weg een oproep doen aan kunstenaars in de regio Stiens en omgeving, professioneel zowel als amateur, om zich op te geven voor deelname aan de Trimdiel Keunstrûte 2024. Aanmelden kan tot eind januari.

Evenals in voorgaande jaren is het de bedoeling dat kunstenaars hun atelier of huiskamer openstellen voor het publiek, dan wel hun werk tonen in een vrij toegankelijke openbare ruimte. 

De Trimdiel Keunstrûte wil een podium zijn voor alle denkbare kunstvormen. Te denken valt hierbij niet alleen aan de diverse vormen van beeldende kunst zoals fotografie, beeldhouwen, keramiek, schilderen en tekenen, maar bijvoorbeeld ook aan poëzie en muziek.  

In de Nije Skalm zal een overzichtstentoonstelling worden ingericht van het werk van de verschillende deelnemers. 

Als u wilt deelnemen  kunt u zich digitaal aanmelden via de website www.cultuurregiostiens.nl. Op deze website kunt u het aanmeldingsformulier  invullen en een foto van uw werk uploaden. Aanmelden graag voor 1 februari.

U kunt zich ook aanmelden door te mailen naar secretariaatcrs@gmail.com, met vermelding van uw naam, adres, plaats van exposeren, telefoonnummer, eventueel website, en een korte omschrijving van het werk, met daarbij een duidelijke foto van een werkstuk.

Vragen kunt u mailen naar  secretariaatcrs@gmail.com of u kunt bellen naar 058 2125471, Ronald de Haan

De Stichting Cultuur Regio Stiens  hoopt van de Trimdiel Keunstrûte ook nu weer een inspirerend en succesvol  evenement te maken met veel enthousiaste deelnemers en bezoekers