Algemeen

Ouwesylster Rinske van der Meij begeleidt vrouwelijke ondernemers: te veel werk, te weinig tijd

Drukte: te veel werk en te weinig tijd. Een vol hoofd en lange to do lijst. Maar ook willen groeien en werken met de juiste focus, of bijvoorbeeld de wens om te automatiseren. Een opsomming waarin vele dames hun weg moet vinden in de ‘ondernemersjungle’.

‘Ik merk dat in protte ûndernimsters behoefte ha oan in meitinkende sparringpartner, iemand op gelykwaardich nivo die helpt om stappen foarút te setten.’ Een dure businesscoach is vaak nog een stap te ver. Een lokaal iemand die letterlijk dichtbij is, die net als jij ‘gewoon’ Fries spreekt, is dan de ideale oplossing, aldus Rinske. 

Taken uitbesteden aan een VA (iemand die op afstand diverse operationele klussen uit handen neemt) is een  mooie optie. Maar wil je ook iemand die meekijkt naar je gehele bedrijf, processen en systemen, plus meer handvaten toegereikt krijgen voor rust in je ondernemershoofd; dan ben je bij Mei-RINS aan het juiste adres. Al 5 jaar creëert Rinske rust en geeft raad; in haar traject komen verschillende bedrijfszaken aan de orde. Van chaos in het dagelijks management, tot inzicht in statistieken en dienstverlening. Samen kijken we waar de focus moet komen te liggen. 

Uit eigen ervaring weet ze precies waar ondernemende vrouwen tegenaan lopen. Naast hun eigen bedrijf hebben ze vaak meer ballen hoog te houden; zoals het gezin en huishouding draaiende te houden. Het is dan heel fijn dat iemand mee kijkt en als het ware de route voor de komende maanden voor hun bedrijf uit stippelt.   Rinske: ‘Persoonlijk contact is heel belangrijk. Naast alle fantastische zoom mogelijkheden vind ik het ook super fijn om fysiek af te spreken, om elkaar echt in de ogen te kunnen kijken.’

Ze begeleidt haar ondernemende dames daarom hybride; er is regelmatig contact via videobellen, maar ook offline afspraken horen erbij. Dit najaar staat er een groepsworkshop op de planning; een dagdeel met gelijkgestemden aan de slag voor meer inzicht in je bedrijf. Houdt hiervoor de socials in de gaten.‘Alleen lukt het ook, al doende leer je, maar samen gaat het sneller. Mei-RINS komst fierder.’  Vrijblijvende info via info@mei-rins.nl of op de socials Mei.Rins