Algemeen

Parkethuis sluit showroom

In de Stienser van 7 juli gaf Jappie Groenje, specialist in vloeren, aan het in de toekomst rustiger aan te willen doen en dat hij op zoek was naar een opvolger. Een opvolger is er nog niet, wel is er een huurder voor de showroom gekomen.

Wegens een nijpend tekort aan kinderopvang in Stiens was een kinderdagbedrijf op zoek naar ruimte en zij kwamen uit bij het Parkethuis en Jappie Groenje. De ruimte zal in de komende maanden worden verbouwd en geschikt gemaakt voor het kinderdagverblijf, dat in januari 2022 de deur zal openen.

Dit houdt in dat met ingang van 1 oktober de showroom van het Parkethuis gesloten is en men hier niet meer een nieuwe vloer kan uitzoeken. Wel kan men bij het Parkethuis nog steeds terecht voor onderhoud van alle vloeren, dus voor schuren, lakken, polijsten en oliën van vloeren.

Voor een afspraak of vragen kan men contact opnemen met Het Parkethuis - Jappie Groenje, Seedûker 12, Stiens, 058-2575923 / 06-53462390, info@parkethuisstiens.nl of op www.parkethuissiens.nl