Algemeen

Programma Stienzer Keatsdagen 7 t/m 11 juni 2023

De Stienzer Keatsdagen worden dit jaar maar liefst voor de 25e keer onder deze naam georganiseerd. We gaan dan ook groots uitpakken! Elke editie is weer een nieuw hoogtepunt met afgelopen jaar als absolute topper. 

Op vrijdag- en zaterdagavond al vroeg uitverkocht, op de zondag-familiedag kon je over de koppen lopen. Gaan we dat in 2023 overtreffen? De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van alle andere Keatsclub De Boer vrijwilligers en De Tuolle) gaat ervoor en presenteert haar spetterende programma voor de jubileumeditie!

Tip: Probeer niet te kiezen op welke avond je gaat, pak gewoon alles mee! En kom op tijd want je weet van afgelopen jaar - vol is ook écht vol. Traditiegetrouw zijn kaarten alleen aan de deur te koop.

 

WOENSDAG 7 juni

Jeugdkaatsen

De Stienzer Keatsdagen worden om 14:30 uur geopend door de welpen en pupillen (7 t/m 11 jaar) van KC de Boer met een kaatspartij. Aansluitend beginnen de schooljongens en meisjes (12 t/m 16 jaar) aan hun kaatspartijen.

 

Volleybal

Als vast onderdeel van de Keatsdagen staat er ook dit jaar weer een mooi volleybaltoernooi op het programma. Een gezellige en sportieve avond voor alle leeftijden waarbij met veel enthousiasme voor die felbegeerde bokaal wordt gestreden. De organisatie is in handen van Volleybalvereniging Stasko. Opgeven kan t/m vrijdag 26 mei via www.stienzer-keatsdagen.nl. De aanvang is 18:30 uur. Er wordt gespeeld volgens het volleybalreglement, het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan.

 

DONDERDAG 8 juni

KNKB Heren 50+

Om 10:00 uur begint de KNKB partij d.e.l. voor de Heren 50+. Er wordt gekaatst in een A en B-klasse. De opgave verloopt via de KNKB-website. 

 

Optreden Queen Must Go On

Dit geloof je toch niet, de winnaar van het razend populaire SBS6 tv-programma 'The Tribute - Battle of The Bands' staat geprogrammeerd als openingsact van de Keatsdagen in Stiens! Zorg dat je dit niet mist want vrijwel alle optredens in de Ziggo Dome zijn uitverkocht!! Kom live bij ons genieten van de hits van de meest succesvolle rockband ooit. De deuren gaan open om 20:00 uur, zorg dat je op tijd kom* .

 

VRIJDAG 9 juni

Seniorenmiddag (gratis)

De seniorenmiddag (14:00 - 16:00 uur) is een vaste waarde op de Keatsdagen die veel mensen blij maakt. Dit jaar komt de rasechte Fries Piter Wilkens naar Stiens voor een gezellige muzikale middag. Koffie en thee is gratis, tussendoor draait het Rad van Fortuin voor mooie prijzen.

 

De Gritenij Ljouwerteradiel Partij (gratis)

De KNKB laat ons dit jaar geen ruimte voor een kaatspartij dames hoofdklasse op de vrijdagmiddag. Grijpen we die gelegenheid aan om te innoveren! De Gritenij Ljouwerteradiel Partij ontleent haar naam aan de vroegere gemeente Leeuwarderadeel. Verenigingen uit dat gebied mogen elk één afdelingspartij sturen, die bestaat uit twee mannen en een vrouw. Je kaatst voor de vereniging, het prijzengeld gaat naar de club. Verheug je op een mooie onderlinge strijd tussen regionale toppers. Zeker een bezoekje waard! Ga voor de laatste updates naar www.stienzer-keatsdagen.nl.

 

Optreden PROOST! & DJ All Tha Fokk

PROOST! maakt in 1 minuut van onze tent de gezelligste kroeg van Nederland. Dit wordt een geweldig feest van herkenning met grote hits en knallende special effects. Laat je verrassen door deze kroegtijgers en ga lekker samen met vrienden uit je dak! In de pauzes mag DJ All Tha Fokk los. Een echte entertainer die op jullie verzoek voor het tweede jaar op rij present is. De deuren gaan open om 20:30 uur.

Tip: kom op tijd - VOL = VOL *

 

ZATERDAG 10 juni

Pearkekeatsen met zachte bal (partijsponsor Germeraad Makelaars)

Vorig jaar nieuw en direct een succes met vier goed gevulde klassen. Open voor deelname van zowel leden als niet-leden vanaf 16 jaar. Geschikt voor iedereen omdat er met een 'luchtbal' wordt gekaatst. Zoek een partner van het andere geslacht en geef je op! Er wordt gekaatst onder het motto 'gezelligheid staat voorop'. Starttijd kaatspartij: 10:00 uur. Opgave via www.stienzer-keatsdagen.nl. 

 

Kleintje Matinee met Duo Klick (gratis)

Upcoming duo van twee muzikale mannen uit Wergea! Dit wordt een gezellige middag met een feestelijk repertoire voor jong én oud. Van golden oldies tot hedendaagse hits. Jullie verzoekjes gaan ze zeker spelen! De muziek begint om 15:00 uur en de entree is ook hier gratis.

 

Optreden Royal Beat, Doelleazen en DJ Raw-Ry

Dit wordt dé party avond om lekker te feesten met al je vrienden! Er komen in dit jubileumjaar maar liefst twee bands én een DJ naar Stiens voor de zaterdagavond. Royal Beat raakt je met herkenbare medleys, een stortregen aan confetti en vette vuurkanonnen. Geen enkel genre blijft onaangetast; van hardstyle tot hardrock, via ABBA langs J Balvin tot de Snollebollekes. 

 

Zodra deze partyband op adem komt neemt de ferneamde band Doelleazen de tent muzikaal onder vuur met een knallende party act. En alsof dat nog niet genoeg is, DJ Raw-Ry mag als upcoming man (en inwoner van Stiens) de gaatjes op het podium vullen met zijn muziek en entertainment. De deuren gaan open om 20:30 uur. VOL = VOL dus kom op tijd! *  

 

ZONDAG 11 juni

Heren Hoofdklasse partij (gratis)

Op deze laatste dag van de Stienzer Keatsdagen 2023 begint om 11:00 uur de vrije formatiepartij van de Heren Hoofdklasse. Een sportieve strijd op het hoogste niveau met opnieuw gratis entree.

 

Optreden Útlopers (gratis)

De Útlopers uit Sneek laten je versteld staan door hun muzikaliteit en enthousiasme. Mogelijk heb je ze gespot in het tv-programma 'All you need is Love'. Kom lekker genieten van de vrolijke noot die dit dweilorkest tussen het kaatsen door en rondom de finale brengt.

 

Optreden Butterfly (gratis)

Aansluitend op het kaatsen speelt dit vrolijke trio als afsluiter in de feesttent. Ze zijn een begrip in de regio en komen al vanaf het begin naar Stiens voor de zondagmiddag. Over een jubileum gesproken! Kortom, dit wordt gegarandeerd weer een gezellig feest voor iedereen.

 

Familieprogramma (gratis)

De zondag is ook dit jaar dé familiedag van de Keatsdagen. Naast de bekende gezelligheid en muziek hebben we een apart programma voor de kleintjes met oa een super leuke workshop door Circus Witova. Top tip voor het hele gezin!

 * De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol