Algemeen

Project Rembrandt op 't Bildt met Iris Frederix

Zaterdag 3 augustus vindt de Bildtse Rembrandtmarkt plaats rondom de Van Harenskerk in Sint Annaparochie, op de plek waar Rembrandt met zijn grote liefde Saskia trouwde. 

Naast de vertrouwde kunst-boeken-curiosa markt, de "kunst of kitsch"-taxaties, de muziek, etalagewedstrijd en diverse andere activiteiten wordt er nog iets speciaals georganiseerd: Project Rembrandt op 't Bildt! 

 

In navolging van het landelijke tv-programma ter ere van het Rembrandtjaar is men welkom om tijdens de markt te komen schilderen. Alle gemaakte werken worden beoordeeld door een jury bestaande uit de Bildtse kunstenaar Jaap van Dijk en de van het tv-programma bekende kunstenaar Iris Frederix. Want als we het over Rembrandt en de liefde hebben, dan is Iris Frederix hier de juiste persoon op de juiste plaats. 

 

Met deze schilderswedstrijd is ook een mooie prijs te winnen; de drie besten krijgen op een nader te bepalen tijdstip gezamenlijk een dag les van Hendrik Elings. Aanmelden voor dit bijzondere Project Rembrandt op 't Bildt kan via het mailadres info@rembrandtmarkt.nl