Algemeen

Rauwerda Stiens: De specialist in ijzerwaren, bouwmaterialen en tuinartikelen

Op het industrieterrein Middelsee in Stiens schittert Rauwerda, de complete winkel die al jarenlang bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan ijzerwaren, bouwmaterialen en tuinartikelen.

Sinds 2023 heeft Rauwerda Stiens ook de digitale snelweg betreden, waarbij er ook het aantal online bestellingen al goed begint te lopen en waardoor ook meer mensen uit de wijde omgeving de fysieke winkel komen verkennen.

Met meer dan 12.000 artikelen die online beschikbaar zijn, biedt Rauwerda een ongeëvenaarde keuze aan producten. Bovendien kunnen klanten ervoor kiezen om hun bestellingen af te halen in de winkel in Stiens, waardoor het gemak hand in hand gaat met de lokale service.

Met de lente in aantocht heeft Rauwerda haar assortiment uitgebreid met nieuwe producten voor het komende tuinseizoen. Een opvallende toevoeging is de ruime keuze aan gaas, waarbij niet alleen standaard maten en soorten beschikbaar zijn, maar ook unieke varianten voor iedere tuinliefhebber.

Daarnaast biedt Rauwerda een handige steigerverhuur en verhuur van tuinmaterieel, waaronder tuinwalsen, verticuteermachines en palenrammers. De verhuur kan voor een dagdeel of meerdere dagen.

De slijpservice van Rauwerda voorziet in het vakkundig slijpen van zaagbladen, kettingen van kettingzagen, heggenscharen, scharen, keukenmessen en veescheermessen. Niet alleen particulieren maken gebruik van deze service, maar ook diverse restaurants vertrouwen op de vakmanschap van Rauwerda.

Een specialiteit van Rauwerda is het maken en dupliceren van sleutels, met een uitbreiding van het assortiment naar specialisatie in kluissleutels. Deze service onderstreept de veelzijdigheid en expertise van de winkel.

Rauwerda is niet alleen bekend om zijn uitgebreide assortiment, maar ook om de bijzondere producten die het aanbiedt. 

Veel mensen komen niet alleen voor de producten, maar ook voor de unieke beleving van de winkel, de persoonlijke service en de warme sfeer die er heerst. De medewerkers hebben goede kennis van producten en toepassingen en staan klaar om klanten te voorzien van deskundig advies.Of het nu gaat om het vinden van het perfecte tuinartikel, het huren van materieel of het slijpen van gereedschap, Rauwerda Stiens blijft dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, diversiteit en een uitstekende service. 

Bezoek Rauwerda en ontdek de wereld van mogelijkheden voor al uw projecten en tuinbehoeften

 

Rauwerda Stiens, Seestjer 9, Stiens,

op werkdagen telefonisch bereikbaar 058-257 4030.

www.rauwerda.nl