Algemeen

Skeelervereniging Slikrollers St. Anna

Skeelervereniging Slikrollers is een supergezellige club in de gemeente Waadhoeke, voor jong en oud. Eigenlijk voor iedereen die lekker in beweging wil zijn op skeelers! De skeelervereniging is opgericht op 12 mei 2006 en groeit nog ieder jaar.  

"Slikrollers" is een samenvoeging van 'slik' waaruit het Bildt is ontstaan, en 'rollers' van de rollende wieltjes onder de skeelers.

De sfeer van de vereniging is gezellig, sportief en laagdrempelig. Wij hanteren lage lidmaatschapstarieven. Voor slechts een kleine bijdrage per jaar kun je bij ons in St. Annaparochie inline-skaten op onze eigen baan die heerlijk beschut ligt midden in het dorp. Dit is inclusief één training per week op de dinsdagavond en vrije toegang tot de baan wanneer jij maar wilt (onder voorbehoud van de coronamaatregelen).

 

Voor de jeugd t/m 16 jaar bieden we (tegen meertarief) een tweede training op de zaterdagochtend.

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken bij de trainingen. Wil je het eens proberen? Geen enkel probleem: bij ons ben je welkom om een proeftraining te volgen! 

Slikrollers willen met deze laagdrempeligheid bereiken dat iedereen lid kan worden (jong en oud, beginner en gevorderde, recreant en wedstrijdrijder) en zich thuis voelt bij onze club. 

Dit sluit aan bij het doel van de Slikrollers: jong en oud in beweging krijgen en houden door de skeelersport/ het inline-skaten op en rond het Bildt te bevorderen. 

 Bestuur en trainers van de Slikrollers zijn de mening toegedaan dat het vooral moet gaan om gezelligheid en sociale cohesie op de club. Ook hier weer laagdrempeligheid. Een vereniging ontleent haar bestaansrecht aan het ‘clubgevoel’. Een groot goed dat in de loop der jaren ontstaat. De hoeksteen van dit clubgevoel zou wat ons betreft moeten zijn dat Slikrollers een club is voor (en door) iedereen.

Daarnaast proberen wij voor iedereen toegankelijk te zijn door open dagen, schoolskateclinics en slotavonden te organiseren, waarvan de toegang gratis is. Iedereen is bij deze activiteiten welkom; lid of geen lid.

Slikrollers verzorgen 1-2 trainingen per week. Voor de jeugd t/m 16 jaar worden clubwedstrijden georganiseerd. Onze leden doen daarnaast gezamenlijk mee aan skeeleractiviteiten, zoals 24Kika en Bartlehiem Skeelertocht. Verder staan ieder jaar op het programma: zomerkamp jeugd, zomer- en/of winteruitje en onze traditionele, zeer sfeervolle Lichtjesavond ter afsluiting van het seizoen.

Enthousiast geworden en wil je meer weten over ons lidmaatschap of trainingen neem dan een kijkje op www.slikrollers.nl! Voor het seizoen van 2021 zijn wij nog op zoek naar versterking voor het trainers team! Lijkt het jou leuk om een Slikrollers train(st)er te worden? Of weet je iemand die bij ons op de baan wil komen rollen? Laat het ons weten via info@slikrollers.nl