Algemeen

Spetterend programma Stienzer Keatsdagen

Het belooft weer een feestelijke editie te worden! (Hoofdklasse) kaatsen, live muziek en gezellige activiteiten voor alle leeftijden vormen de kern van dit evenement. Vertrouwd maar toch elke keer vernieuwend. Onder regie van de nieuw gevormde Stichting Stienzer Keatsdagen is het de organisatie gelukt om wederom een sterk en gevarieerd programma neer te zetten. 

Foto: Henk Bootsma

Rondom het hoofdklasse kaatsen voor heren en dames is er van woensdag 5 t/m zondag 9 juni van alles te beleven op het kaatsveld in Stiens. Voor diverse activiteiten is de entree helemaal gratis. De organisatie van de Stienzer Keatsdagen maakt het kaatsen zo voor iedereen (ook voor niet-kaatsers) aantrekkelijk. De bekende namen op het podium brengen flink wat mensen op de been. Elke avond heeft een duidelijk eigen thema en spreekt daarmee een specifieke doelgroep aan. Zo is er voor alle leeftijden wel iets moois te beleven op en rond het kaatsveld.

Grootse line-up 

De donderdagavond staat direct in het teken van een geweldige performance: de meest bekende ABBA tribute formatie van Nederland. Ze trakteren muziekliefhebbers op grote hits zoals 'Dancing Queen', 'Waterloo', 'Mamma mia', 'Voulez vous' en 'The Winner Takes It All'. Deze internationaal geprezen act is zeker iets om naar uit te kijken!

Andere namen in de line-up voor dit jaar zijn onder ander de topbands Daredevils en Boomerang, DJ All Tha Fokk, DJ Raw-Ry, Sander Metz, Kevin en André, Butterfly en de Feintsjes. De zondag is ook nu dé familiedag van de Keatsdagen met bijvoorbeeld een apart programma voor de kleintjes en gezellige muziek na afloop van de heren hoofdklasse partij. Een perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten als je in Stiens of de regio woont!

Sportief en vernieuwend

Op het veld wordt het dit jaar zeker weer een ‘boppeslach’. Volleybal, jeugdkaatsen, Pearkekeatsen (met zachte bal) en natuurlijk de hoofdklasse partij van de heren op zondag. Het hoofdklasse kaatsen voor dames staat na een korte afwezigheid gelukkig weer gewoon op het programma. De entree bij alle kaatspartijen is gratis toegankelijk en voor het hoofdklasse kaatsen is dat nog altijd uniek! 

Kom ook naar Stiens

De Stienzer Keatsdagen zijn al ruim 25 jaar een begrip en vormen een geweldig uitstapje voor het hele gezin! Het dorp zelf laat zich deze dagen ook graag van haar beste kant zien. Zo zijn alle winkels open en klaar voor de extra drukte. Bovendien is er in het centrum een kermis. Benieuwd naar het volledige programma en een sfeerimpressie van de Stienzer Keatsdagen en alle activiteiten? 

Bezoek dan www.stienzer-keatsdagen.nl en volg het laatste nieuws via de sociale media. 

Graag tot ziens in Stiens