Algemeen

Sportieve aftrap S.C. Stiens MO20-1 met nieuwe sponsor Rijschool Rij Bij Bart

Het voetbalseizoen ging voor S.C. Stiens MO20-1 van start met een 2-0 overwinning. Met kledingsponsor Rijschool Rij Bij Bart gaan zij goed gekleed het nieuwe seizoen in. 

Bart is actief als coördinator onderbouw binnen de voetbalvereniging en heeft veel ervaring als coach in onder andere het jeugdvoetbal. “Een logische keus om onze mooie club te sponsoren”, aldus Bart. Met zijn jarenlange rijervaring begeleidt Bart zijn leerlingen op een enthousiaste wijze naar dat felbegeerde doel; het halen van het rijbewijs. “Positief coachen, een goede structuur, duidelijke uitleg en het wederzijds houden aan gemaakte afspraken typeren mijn werkwijze als rijinstructeur. Ik vind het belangrijk dat een leerling met plezier achter het stuur stapt en veilig de weg op kan gaan. Dat doen we stap voor stap.”

“Het maakte mij trots toen ik de meiden van S.C. Stiens zag schitteren in de wedstrijd tegen Be Quick Dokkum tijdens de zonnige start van het nieuwe voetbalseizoen. Ik wens ze een sportief seizoen, met vooral veel plezier”.

Ben je op zoek naar een fijne rijschool? Goede kans dat je bij Bart snel van start kunt. Ga naar Rijbijbart.nl voor alle informatie over de leermethode, de tarieven en het aanvragen van een gratis proefles