Algemeen

SPORTVERENIGING FRIESLAND KOMT NA SUCCESVOLLE 1E EDITIE VAN DE VIRTUELE NIEUWJAARSRUN NU MET 2E VIRTUEEL EVENEMENT.

Na de eerste virtuele nieuwjaarsrun waar al meer dan 100 deelnemers hebben meegelopen gaan we door en komt er een tweede virtueel evenement. In de periode van 20 januari tot en met 20 februari 2021 heb je de mogelijkheid deel te nemen aan deze virtuele NL-RUN door je in te schrijven via www.svfriesland.nl.

Je kiest voor een afstand en route; deze neem je op in je mobiele telefoon of met een smart. Ook kun je een route vinden op Google Maps of Afstandmeten.Je komt op plaatsen waar je nooit eerder bent geweest. Je upload je tijd en route en stuur die in via de website van de sportvereniging Friesland.

Iedere zaterdag om 20.00 uur worden de uitslagen bekend gemaakt. Je kunt kiezen of je een medaille wilt dan wordt die opgestuurd. Wil je nog een andere afstand lopen dat mag ook.

20 januari start de 2e virtuele run, de Virtuele NL-Run 2021 nieuw is hierbij dat je de afstanden ook wandelend mag afleggen.

Veel lopers kunnen de motivatie niet opbrengen om voor zich zelf een eind te lopen omdat er toch geen loopdoel is, de lopen zijn afgelast, maar nu deze mogelijkheid er is gaan veel lopers en wandelaars weer actief bezig en vinden het leuk om deze loop mee te doen voor een medaille of klassering.

https://svfriesland.nl/evenementen/virtuele-run/informatie-nl-run-2021/