Algemeen

SPORTVERENIGING FRIESLAND ORGANISEERT DE 10 VAN ST.-ANNA.

Na de zo succesvol verlopen Ronde van Stiens met 200 lopers staat zaterdag 19 september de 10 van St.-Anna op de hardloopkalender.

Men zit nog steeds in de coronatijd en is het aan te raden via deze link in te schrijven   https://valkeventproductiongroup.com/sv-friesland-lopen/ dat scheelt oponthoud bij de start inschrijven op dezelfde dag en ligt het startnummer klaar.

Ook nu worden er een 150 tal deelnemers verwacht, veel hangt van de weersomstandigheden af maar dit aantal komt er zeker. In de secretariaatswagen kan men het startnummer ophalen of nainschrijven met het van de site gedownload formulier. Men kan met pin betalen.

De start is om 11.00 uur voor de 6-11 of 16 kilometer.  De routes gaan vanaf de sporthal De Bildtse Slag  via de brandsmalaan, de jakesreed en hemmemaweg naar Berlikum, langs het kassengebied naar Bitgum langhuistermiddenweg en Sudhoekster middenweg door het tunneltje Hemmemaweg en via ,t Lurkypôlspead naar de finish.

Er is verzorging bij start en finish en onderweg waterposten. Kleed en douchegelegenheid is er niet dus worden de lopers verzocht  in loopkleding naar de start te komen en trainingspak in de auto te laten.  De fotoreportages en uitslagen komen op de site www.svfriesland.nl