Algemeen

Start nieuw seizoen Zonnebloem Stiens e.o.

Na een prachtige zomer met zowel hele hete als natte dagen zijn wij als Zonnebloem Stiens weer  gestart met onze activiteiten. Veel vrijwilligers hebben op de braderie gestaan om de omstanders te verleiden tot het kopen van enveloppen voor prachtige prijsjes. En dat heeft weer geleid tot een geweldig resultaat, zodat wij dit tweede deel van het jaar goed konden beginnen met een High Tea in de Koperen Tuin in Leeuwarden.

De opkomst was geweldig. Samen met de vrijwilligers hebben 54 personen genoten van al het heerlijks. In een prachtig versierde zaal, die uitkeek op de vijver van de Prinsentuin konden we aanschuiven aan prachtig opgemaakte tafels. Eerst konden we genieten van allerlei zoete gebakjes e.d. en daarna kwamen de hartige hapjes en broodjes op tafel. Onder het genot van diverse soorten thee en koffie lieten de gasten het zich goed smaken. Het was zoveel dat we na afloop de gasten en vrijwilligers de keuze lieten of zij nog wat mee naar huis wilden nemen. En daar werd gretig gebruik van gemaakt!

We kunnen dan ook zeggen dat het, ondanks de regen, een hele geslaagde middag is geweest. Even gezellig bijpraten na een lange zomer. Een welgemeend bedankje aan alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet!