Algemeen

Stienzer Energykoöperaasje helpt met gratis energiebesparende maatregelen

De komende tijd is de Stienzer Energykoöperaasje bezig om zo’n 50 – 60 woningen in Stiens en omgeving (oud-Leeuwarderadeel) te voorzien van kleine energiebesparende maatregelen. Dit berichtten we twee weken geleden in de Stienser  met ons bericht en de advertentie.

Naast de kleine maatregelen, die geld besparen op de dure energierekening, hebben we ook de mogelijkheid om bij de woningen gratis de CV-installatie waterzijdig in te regelen en zogenaamde speedcomforters onder de radiatoren aan te brengen. Totaal ter waarde van een kleine 300 euro per woning. Daarmee krijg je meer rendement van de verwarming in de woning. 

Afgelopen weken hebben we in de Fûgelbuert en ook in een deel van de Stinzen huis-aan-huis folders bezorgd. Slechts enkele bewoners uit de buurten hebben gereageerd en vragen om een check van de woning door onze energiecoach en een inventarisatie voor het aanbrengen van de kleine besparende maatregelen. 

Het kan toch niet zo zijn dat iedereen zijn woning al goed voorzien heeft van energiebesparende maatregelen? 

Er zijn volgens ons genoeg inwoners van Stiens en omliggende dorpen die een hoog energieverbruik hebben en/of geen of een laag energielabel (D, E of F) en/of een laag inkomen. Dus geef je nu op via onze website via de link en het invulformulier of kom langs op vrijdagmiddag tussen 15.30 – 17.00 uur bij de energiecoach in de Nije Skalm. 

Je laat zo’n mooie GRATIS aanbieding toch niet lopen?