Algemeen

Stienzer Keatsdagen: een groot spektakel voor jong en oud!

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 8 t/m zondag 12 mei wordt het kaatsveld van Stiens omgetoverd tot een ware kaatsarena en belooft het, zowel op het kaatsveld als in de feesttent, een groot spektakel te worden! Hoofdklasse kaatsen, live muziek van top bands, een thema avond en vrijwel iedere dag gratis entree.

Keatsclub De Boer liet in combinatie met de merkekommisje de afgelopen jaren al zien, dat het Friese Kaatsen (ook voor niet kaatsers) zeer aantrekkelijk kan zijn. Gratis entree, een grote publieke belangstelling, pauze acts en verrassende avondprogramma’s. Dit jaar wordt deze lijn doorgetrokken en zullen er op het kaatsveld en in de feesttent weer volop vernieuwingen zijn. 

Zo komen er op zaterdagavond 11 mei niet één maar twee bands naar Stiens! The Bounty Hunters, onder leiding van de eerdere The Voice of Holland finalist Johannes Rypma, zijn deze avond de hoofdact. Met herkenbare covers en eigen nummers spelen ze op ieder feest het publiek steil achterover. Op de momenten dat dit sprankelende trio even op adem moet komen, zetten De Doelleazen de tent op z’n kop met een knallende party act. 

Qua activiteiten heeft Stiens het overigens sowieso goed voor elkaar, zo blijkt uit het programma op de vernieuwde website www.kc-deboer.nl. Een hoofdklasse partij voor zowel dames als heren met op beide dagen gratis entree, kaatsen voor eigen leden, een thema avond, volleybaltoernooi, Ajax-Tottenham Hotspurs op groot scherm, seniorenmiddag met Griet Wiersma, kleintje matinee en naast bovengenoemde bands ook nog muziek van De Suskes, Joop Obama, DJ Auke en orkest Butterfly. 

Dat het dit seizoen spektakel wordt bij Keatslcub de Boer staat wel vast! De vereniging uit Stiens viert in 2019 namelijk haar 125 jarig jubileum. Tot ziens bij de keatsclub in Stiens?