Algemeen

Stones meet CCR op de donderdagavond van de Stienzer Keatsdagen

De Stienzer Keatsdagen zitten flink in de lift. Het aantal bezoekers groeit nog altijd en de kwaliteit van het programma wordt elk jaar beter. 

Het kaatsen is nog altijd een belangrijk onderdeel maar de gezelligheid en de muziek zijn er onlosmakelijk aan verbonden. De eerste muziekavond wordt dit jaar direct een knaller met een eerbetoon van wereldklasse! De organisatie zoekt binnen het bewezen goede format van de kaatsdagen steeds weer naar vernieuwing. Net als ieder jaar worden zoveel mogelijk evenementen gratis toegankelijk gemaakt voor het publiek. Dat geldt zelfs voor de donderdagavond waarop toch niet de minste bands geprogrammeerd staan. Er komen namelijk twee steengoede tributebands naar Stiens, die afwisselend golden oldies zullen spelen. JakeDogs brengt klassiekers als 'I put a spell on you', 'Fortunate son', 'Suzie Q' en 'Who’ll stop the rain' van Creedence Clearwater Revival (CCR). Street Fighting Men is een vijfkoppige Rolling Stones tributeband en staat garant voor een knallend optreden met hits als (I can't get no) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Doe je ogen dicht en je hoort deze bekende formaties in topvorm en dat gewoon in Stiens!

De feesttent staat op het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Het optreden begint op donderdag 9 juni om 20:00 uur en de entree is gratis. De organisatie hanteert voor alle avonden een maximum aantal bezoekers, kom dus op tijd! Ga voor het volledige programma naar www.stienzer-keatsdagen.nl