Algemeen

The Travel Club viert 20-jarig bestaan, kom naar het ‘open huis’ op zaterdag 13 april!

“Twintig jaar... dat vraagt om een feestje”, aldus Jantina van der Veen van The Travel Club. Ze viert het 20-jarig bestaan van haar reisbureau groots. 

“Iedereen is uitgenodigd. Vrienden, bekenden, klanten maar ook mensen die The Travel Club nog niet kennen. Kom vooral langs! Je bent van harte welkom op zaterdag 13 april van 11.00 tot 17.00 uur in ons ‘open huis’ aan de Smelbrege 21 te Stiens.” Kan Jantina het succes van The Travel Club verklaren? “Onze kracht is het persoonlijke contact. Wij geven net dat stukje extra aandacht. Iets dat je in je zoektocht op internet niet zo snel zult ervaren. Veel mensen zien daar door de bomen het bos niet meer. Wij ontzorgen onze klanten graag bij het boeken van een reis en daarin is eigenlijk alles mogelijk. Wij verkopen geen ‘nee’. Of je nou voor een weekendje Ameland gaat, een complete wereldreis of een familievakantie. Maar ook voor losse vliegtickets en het huren van een auto kun je bij ons terecht. En omdat wij als reisbureau groot inkopen, kunnen we scherpe aanbiedingen doen.” De dames van The Travel Club hebben door de jaren heen flink wat reiservaring opgedaan. Ze weten je precies te vertellen wat de leukste plekjes zijn en geven je graag handige tips en adviezen. Als je Jantina vraagt naar haar favoriete reisbestemming, noemt ze meteen Lapland. “Met de husky’s op pad, dat blijft bijzonder.” Ze noemt ook de rondreis door Canada en het eilandhoppen langs de Griekse eilanden. “Auto huren, overnachten in hotelletjes en dan van eiland naar eiland.” Haar laatste tripje was met de collega’s van het reisbureau, vanwege het 20-jarig bestaan. Het werd Boedapest: “wat een leuke stad!” 

Op zaterdag 13 april wordt ook nog een presentatie gegeven over ‘winter in Canada’ en algemene tips over reizen naar Amerika. Lijkt dit je interessant? Meld je dan van tevoren even aan via stiens@thetravelclub.nl of 058 – 2573630