Algemeen

Tijd voor buitenzonwering bij Adema Deuren

Het is nog niet bij iedereen bekend, maar bij Adema Deuren aan de Seerob 9 in Stiens kan men, behalve voor garagedeuren en carports, terecht voor een grote keus aan buitenzonwering.

Adema Deuren is een familiebedrijf dat in 1986 startte met rolluiken en zonwering. Ze breidden uit met  staalverzinkte garage- en industriedeuren, aluminium voordeuren en carports.  

Ze plaatsen de garagedeuren van Hörmann waar ze dealer specialist van zijn en verkopen en monteren in eigen beheer. Deze fabrikant staat bekend om de duurzame fabricage hiervan. Hörmann heeft ieder jaar een aktie voor een bepaalde deur. 

Dit jaar zijn de grijstinten populair en is de uitstraling stoer en eenvoud. Deze aktie is landelijk en exclusief montage. 

Meer informatie hierover vindt men op de website van Adema Deuren.

“Momenteel hebben wij het erg druk met onze Skiatsu Carports”, vertelt Roeli Adema, “Deze leveren en monteren wij in heel Nederland en België. 

Deze Japanse carports hebben wij zelf ontdekt op de beurs. Wij waren erg onder de indruk van de kwaliteit en besloten deze zelf te gaan importeren.  Het monteren gebeurt in twee fasen, in de eerste fase wordt de betonnen voet gemaakt en in de tweede fase wordt de carport afgebouwd en de bestrating teruggelegd. 

Het unieke van de Skiatsu Carports is dat ze op twee staanders gemonteerd worden in plaats van vier. Dit neemt minder ruimte in en bovendien is het een prachtig design”.

Nu is het tijd voor de buitenzonwering. De zomer staat weer voor de deur en bij Adema Deuren kan men terecht voor alle buitenzonwering zoals terrasschermen en screens. 

Tegenwoordig is deze buitenzonwering elektrisch en te regelen met een app, zodat men zelfs op afstand de buitenzonwering kan instellen. Het is verstandig om hier op tijd mee aan de slag te gaan voordat de levertijden oplopen. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de uitgebreide showroom van Adema Deuren. Openingstijden van maandags t/m vrijdags van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 14.00 uur. Ze zijn er voor de particulier en bedrijven industrie.

Adema Deuren

Seerob 9, 9051 VA Stiens

Tel: 058 2573545

info@ademadeuren.nl 

www.ademadeuren.nl