Algemeen

Trainingen Stichting Score in federatie Tusken Waed en Ie

Vorig kaatsseizoen is kaatsschool Score gestart met het geven van kaatstrainingen aan de jeugdkaatsers binnen de federatie Tusken Waed en Ie. Ook dit kaatsseizoen heeft dat weer plaatsgevonden op het kaatsveld van Hijum/Feinsum.

Stichting Score is een kaatsschool die sinds 2003 veldkaatstrainingen geeft aan jeugdkaatsers en aan junioren. Naast veldkaatstrainingen wordt er ook muurkaatstrainingen gegeven. Het doel is om kaatsers plezier te laten beleven aan hun sport en ze zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. Het uitgangspunt is dat kaatsers naast de training bij de eigen vereniging de mogelijkheid hebben om extra te komen trainen bij de kaatsschool.

 

Score heeft sponsoren die het mede mogelijk maken om de doelstellingen van de kaatsschool te realiseren. Ook bedrijven in de regio Tusken Waed en Ie dragen het kaatsen een warm hart toe en sponsoren de kaatsballen mee. We zijn dankbaar voor hun bijdrage. Samen met de federatie Tusken Waed en Ie hopen we op deze manier het kaatsen met elkaar een boost te kunnen geven.

 

Dinsdag 5 juli was er een wedstrijd georganiseerd voor alle jeugdkaatsers die hebben deelgenomen aan de trainingen. In verschillende categorieën werd gekaatst en iedereen kaatste elke keer met een andere maat. Natuurlijk waren er mooie kransen te winnen maar het belangrijkste was dat iedereen met veel plezier speelde.

 

Ook volgend kaatsseizoen gaat Score weer kaatstrainingen geven aan de jeugd binnen de federatie Tusken Waed en Ie. Wederom op het kaatsveld in Hijum/Feinsum. Er wordt training gegeven aan kaatsers die spelen in de categorieën kabouters, welpen, pupillen, schooljongens/schoolmeisjes, jongens/meisjes.

 

Iedereen die kaatsen leuk vindt en graag naast training bij de eigen vereniging nog wil trainen bij een kaatsschool is van harte welkom bij Score. Belangstelling? Of had u wellicht meer informatie gewenst? Neem dan vooral contact op. U kunt een mail sturen naar info@stichtingscore.nl  en daarna zal spoedig contact volgen.

 

Score wenst iedereen nog veel kaatsplezier dit seizoen en wie weet zien de trainers van Score jullie volgend jaar op het kaatsveld of in de sporthal bij de muurkaatstrainingen.

 

Op onderstaande foto de dit seizoen deelnemende jeugdkaatsers en de prijswinnaars van de slotwedstrijd