Algemeen

Tweewekelijkse Boerenstreekmarkten in Alde Leie

Het nieuwe marktseizoen is weer begonnen. Van januari tot april bent u weer van harte welkom, op de gezelligste overdekte Boerenstreekmarkt van het Noorden, om te beginnen op zaterdag 20 januari a.s.

Voor 2024 staat er tweewekelijks op zaterdag van 10.00-13.00 uur een Boerenstreekmarkt op de agenda, in de fabriekshal “Nije Leije” in Alde Leie.

Ook dit seizoen zorgen de Boeren voor een divers aanbod aan gezonde voeding. Alle basisbehoeften zoals, groente, vlees en aardappelen, zuivel, eieren, vis, fruit en desembrood wordt u aangeboden. Daarnaast kunt u diverse droogwaren, advocaat, truffels, wildvlees, zeep, bier, kiemgroente en planten verwachten.

Inmiddels is de markt uitgebreid met een aantal nieuwe standhouders, om het aanbod te vergroten en een extra beleving aan de markt  toe te voegen. Eveneens wordt er voor koffie en wat lekkers gezorgd en ook zijn er zitjes aanwezig.

De datums voor de tweewekelijkse Boerenstreekmarkten: 20 jan.,. 3 febr., 17 febr., 2 maart, 16 maart, 30 maart en 13 april.

De Boeren, vrijwilligers en fabriekshal “Nije Leije”  hopen er samen met u weer een mooi marktseizoen van te maken en we zien u graag terug aan de;  Leijester Hegedyk 27b 9071 XB in Alde Leie (schuin tegenover de Vrouwbuurtser molen). Oant sjen