Algemeen

Unieke stoffenverkoop

Voor diegenen die graag creatief met stof werken wordt er een bijzondere stoffenverkoop georganiseerd op zaterdag 30 maart in het MFC  "t BEERDHUUS" van St. Jacobiparochie.

De stoffen die aangeboden worden zijn uniek, niet trendgevoelig en niet of nauwelijks meer verkrijgbaar. De stoffen hebben zich staande weten te houden in deze tijd van snelle veranderingen en  zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Om u een indruk te geven van wat u kunt verwachten o.a.: corduroy, katoen, zijde, jersey, tricot, vitrage, gordijnstof, voering, leerrestanten, etc. Lengtes variëren van 40 cm tot 6 meter. Ook worden er fournituren aangeboden zoals: ritsen, garen, gespen, elastiek, maasgaren en diverse soorten band. Verder zijn er een aantal paspoppen, modeboeken, patronen, Burda, Knip, Marion, modevakschoolboeken,uitgewerkte patronen, kledingstukken en antieke naaimachines te koop.Alle stoffen en fournituren worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden.

U bent van harte welkom op zaterdag 30 maart van 13.30u tot 17.00u  MFC "t Beerdhuus", G. van Saksenstraat 14, Sint Jacobiparochie.