Algemeen

Veilig op reis met Theo Roorda

Theo Roorda, woonachtig in Stiens, gehuwd en twee kinderen, was voorheen werkzaam als onderhoudsmonteur/voorman bij De Vries Cornjum. Hij besloot het roer om te gooien en vanaf 31 maart j.l. is Theo Roorda voor zichzelf begonnen als onderhoudsspecialist caravans en aanhangwagens.

Men kan bij Theo terecht voor keuringen en onderhoud van caravans en aanhangwagens. De werkplaats van Theo bevindt zich aan de Greate Buorren 2 in Britsum.

Het is mogelijk uw caravan voor vertrek te laten checken. “Voor een vast bedrag controleer ik de caravan op locatie,” vertelt Theo, “De caravan wordt dan op meer dan 10 technische punten gecontroleerd. Bijvoorbeeld de gas-/drukregelaar, gasleiding, schokbrekers, bandenconditie, maar ook of de caravan goed beladen is, met het juiste gewicht.” Met deze ‘voor vertrek de caravancheck’ kunt u veilig en onbezorgd op reis.

“Ook voor mensen met schade of pech aan hun aanhangwagen sta ik klaar. Eventueel kom ik met mijn serviceauto langs en repareer de aanhangwagen ter plekke. Reparatie terwijl u wacht”, zegt Theo, “Een onderhoudsbeurt of keuring van de aanhangwagen kan door mij verzorgd worden. Het is trouwens bij intensief gebruik aan te raden om de aanhangwagen elk jaar te laten controleren. Het verlengt de levensduur van de aanhangwagen en voorkomt vervelende en ongewenste stilstand en men rijdt altijd veilig.” 

Theo hanteert hiervoor de unieke ‘Theo check APK’ - Aanhangwagen Periodieke Keuring -. 

Theo controleert op locatie onder andere de bandenspanning, het chassis, het remsysteem en de verlichting. Daarnaast krijgt men advies over het onderhoud van de aanhangwagen. 

Hierdoor komt men niet meer voor verrassingen te staan en kan de aanhangwagen veilig en probleemloos de weg op.

Wilt u veilig op reis en de weg op met uw caravan of aanhanger of heeft u vragen neem dan contact op met Theo Roorda, tel. 06 38 91 26 85, mail tca@theocaravanaanhanger.nl. of kijk op www.theocaravanaanhanger.nl