Algemeen

Voorjaarsfair op Dekema State

Een lustrum voor de voorjaarsfair Dekema State in Jelsum. In 2019 voor de 10de keer een fair op deze prachtige locatie en we pakken uit dit jaar!

Verspreid over het landgoed en in de verbouwde boerderij meer standhouders dan ooit, met uiteenlopende waren. Als vanouds weer veel kwekers, zoals Kabbes, De Beemd, Henk Jacobs met collectie Helenium, Jan Dijkstra (nieuw!) met siergrassen en schaduwplanten, huis- en tuindecoratie, linnengoed, losse thee, Engelse country artikelen, brocante, jams, boeken, poffertjeskraam, Italiaans brood, ijs, gerookte paling en nog veel meer! Groei en Bloei is ook aanwezig met een stekjesruil en promotie. 

De State, ingericht in oude stijl, is te bezichtigen tegen een gereduceerd tarief van 2 euro, kinderen 1 euro. Toegang tot de fair en parkeren is gratis! Om 11 en 15 uur is er een bloemlezing over Stinzenplanten door Willem van Riemsdijk, bekend van de Dokterswoning in Stiens. Om 14.00 uur een wandeling over het landgoed met als thema ‘eetbare planten’. 

Datum: 20 april 2019 van 10.00 tot 17.00 uur, Dekema State, Jelsum (Fr), volg de borden met aanwijzingen parkeren. Meer informatie vindt u op www.dekemastate.nl of www.leeuwarden.groei.nl