Algemeen

We zijn weer los! - Goede start van de eerste schoolweek

De banners hangen weer door Waadhoeke,  automobilisten worden erop geattendeerd dat de scholen weer zijn begonnen en rekening dienen te houden met hun snelheid. De leerlingen zijn weer onderweg op de fiets van en naar school en veiligheid is daarin prioriteit nummer 1 ook in onze gemeente.

Dus rekening houden met COVID 19 en de daarbij passende regels. Als school zijn we blij dat zoveel enthousiaste -nieuwe- leerlingen die dagelijks de weg naar de CAMPUS MIDDELSEE weten te vinden. Maar liefst 625!! (vorig jaar 570 leerlingen)

Vanuit alle dorpen uit de nabije maar ook verre omtrek. De - nieuwe - leerlingen werden dan ook afgelopen dinsdag en woensdag hartelijk welkom geheten en mochten zich aangenaam bezig houden met een uitdagend introductieprogramma.

Kortom: Een goede start van weer een NIEUWE UITDAGING - schooljaar 2020-2021 op een nieuwe school. En…we gaan ervoor! De docenten hebben er zin  in!

Stilstand is achtergang dus ook dit jaar weer een aantal NIEUWE DINGEN binnen onze school. Allereerst is de school uitgebreid met 5 nieuwe lokalen waaronder een technieklokaal. Wat dacht u van de TALENT stroom : TOOLS & CRAFTS in dit heuse techniektheater. Daarnaast lokalen die de uitstraling hebben van het vak dat erin wordt gegeven - LEVENSECHT! Kortom het wordt weer genieten van het onderwijs in een uitdagend programma.

We wensen al onze leerlingen, hun ouders en onze medewerkers een INSPIREREND en vooral GOED schooljaar 2020 - 2021 toe.