Algemeen

Welkom bij Westra Tweewielers

Westra Tweewielers in Stiens is na de afgelopen coronaperiode weer volledig open en iedereen is van harte welkom zonder afspraak in de werkplaats en de showroom.

“De nieuwe modellen van QWIC, Giant, Vicotria, RIH en Cortina vindt je nu bij ons in de showroom”, vertelt Roland, “Bijvoorbeeld de Qwic Q8 met GPS. Iedereen is van harte welkom om dit prachtige model te bewonderen, voor meer informatie en/of een proefritje! Behalve de nieuwste modellen hebben we mooie, robuuste tweedehands fietsen voor de scherpste prijzen. Daarnaast kan men in de werkplaats in Stiens terecht voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden.”

 

Westra Tweewielers is in 2021 door Roland Pijpker overgenomen. Roland was al 3 jaar eigenaar van RoTa rijwielen, gevestigd in Sint Annaparochie. Na 11 jaar gewerkt te hebben bij een fietsenzaak was hij toe aan een nieuwe uitdaging en is Roland in Sint Annaparochie voor zichzelf begonnen.  Inmiddels werken in beide zaken 5 mensen en kan men ook online in de webshop terecht voor fietsen en alle accessoires.

“De deur staat altijd open, wij zijn laagdrempelig”, zegt Roland, “En uiteraard hebben wij een goede service hoog in het vaandel. Het is mogelijk dat wij een fiets thuis bezorgen of ophalen, deze extra service bieden wij in deze regio gratis aan. En wij merken dat dit zeer op prijs wordt gesteld, er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.”

 

Kom ook eens een kijkje nemen bij Westra Tweewielers aan it Noarderfjild 33D in Stiens of op de website westra-tweewielers.nl of neem contact op telefoonnummer 058-2571197, email info@westra-tweewielers.nl

Westra Tweewielers is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur