Algemeen

Winterfair Park Vijversburg

In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 december zal het betoverende park Vijversburg in Tytsjerk het toneel zijn van de allereerste Winterfair Park Vijversburg. Met ongeveer 50 sfeervolle kraampjes belooft dit evenement een unieke en feestelijke ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden.

De Winterfair biedt een gevarieerd aanbod van ambachtelijke producten, veelal met liefde en vakmanschap lokaal vervaardigd. Of je nu op zoek bent naar exclusieve cadeaus zoals handgemaakte sieraden of decoratieve kerstartikelen, of juist wilt genieten van heerlijke lekkernijen zoals warme chocolademelk, versgebakken koekjes en hartverwarmende glühwein; de Winterfair heeft voor ieder wat wils.

Laat je betoveren door de feeërieke verlichting, de knisperende vuurkorven en geniet van de betoverende klanken van kerstkoren en singer-songwriters. Tal van activiteiten wachten op bezoekers, van het proeven van winterse delicatessen tot het roosteren van marshmallows. Een romantische wandeling langs de prachtige vijvers en tuinen van het park maakt de beleving compleet.

Het park opent op zaterdag van 12.00 uur tot 's avonds 22.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 19.00 uur. 

Toegang is gratis voor kinderen tot en met 4 jaar. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en aan de deur.  Voor meer informatie en het volledige programma, bezoek www.winterfairvijversburg.nl. De Winterfair Park Vijversburg belooft een magisch weekend te worden waar bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle winterse ambiance, hoogwaardige ambachtelijke producten en gezellige activiteiten voor jong en oud. Mis dit betoverende evenement niet