Algemeen

"Zou de Goede Sint wel komen, nu Corona weer zo heerst"

Het ligt in de bedoeling dat Sint en zijn Pieten, wanneer zij dit jaar naar Nederland komen, ook weer een bezoek aan Stiens zullen brengen, maar honderd procent zeker is dat op dit moment nog niet.

Er ligt al wel een plan klaar voor een gezellig feest op 20 november in de zaal van restaurant de Smalle Brug, voor de kinderen t/m 10 jaar. Voor dit feest, welk dan van 14.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur in twee sessies zal worden gehouden, kunnen vanaf donderdag 11 november a.s. toegangspolsbandjes worden verkregen bij de Primera in Stiens. Rode polsbandjes voor de sessie van 14.00 - ±15.00 uur en groene polsbandjes voor de sessie van 15.15 - ±16.15 uur. Een intocht door Stiens, is dus ook nog geheel niet zeker. Wanneer dit wel doorgaat, zal deze, onder muzikale begeleiding van Takostu, om ± 13.00 uur starten. De route, welke wordt gelopen, zal later bekend worden gemaakt.  Helaas is door Corona alles nog onzeker, daarom zullen wij moeten afwachten hoe e.e.a. zich gaat ontwikkelen. De komende dagen zal er meer duidelijkheid komen en zullen de Sinterklaas activiteiten in de komende Stienser en op facebook van de 'Stienser' en  'Je bent een Stienser als' bekend worden gemaakt. 

Kado's staan in ieder geval klaar om naar Nederland te worden verscheept en  natuurlijk hopen wij, jullie allen op 20 november weer in Stiens te zien. Nogmaals, wij moeten echt nog afwachten hoe alles gaat verlopen want wanneer de Corona zich verder gaat uitbreiden, zal het hele feest helaas moeten worden afgelast. Voor iedereen: Blijf gezond, pas goed op jezelf en elkaar 

Hartelijke groet van Sint en zijn Pieten