Ondernemend

Binnen Band of Volunteers, een stichting in Leeuwarden gespecialiseerd in vrijwilligerswerk op evenementen in- en rondom Friesland en Groningen, hebben we een scala aan vrijwilligers die voor ons aan de slag zijn bij verschillende evenementen. 

En waar we zó enorm trots op zijn is dat sinds de stichting bestaat (2013), een hoop vrijwilligers die begonnen zonder ervaring of met een uitkering aan een baan hebben geholpen!
Doordat zij ervaring hebben opgedaan tijdens evenementen, trainingen en opleidingen binnen onze stichting hebben gevolgd, geen gat meer hebben op hun CV.
Middels de combinatie tussen werk en training zijn er diverse vrijwilligers doorgestroomd naar banen in de verkeerssector, beveiliging en horeca. Fantastisch natuurlijk! Een ENORME win-win situatie.

Momenteel hebben wij weer ruimte voor vrijwilligers die de kans willen aanpakken om ervaring op te doen in de evenementenwereld. Voor diverse evenementen zoeken wij deze zomer nog vrijwilligers, onder andere het DoDo Festival en Psy Fi Festival.
Onze vrijwilligers zijn onder andere actief als bar-, entree-, controle-, verkeer- of verkoopvrijwilliger tijdens DoDo Festival in Bakkeveen en tijdens Psy-Fi zijn we team Veiligheid, onderdeel van de beveiliging.
Voor deze diensten ontvangen onze vrijwilligers een vrijwilligersvergoeding. Deze vergoeding mag naast een eventuele uitkering worden gehouden.

Altijd al eens willen helpen op een evenement? Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? En geen idee hoe dat gaat en wat erbij komt kijken?
Op 7 augustus 2019 om 19:30u aan de Wismastate 9 te Leeuwarden organiseren we een Kennismaken met Band of Volunteers-avond.
De kans voor nieuwe vrijwilligers om zich aan te melden en in te schrijven voor DoDo en Psy Fi en eventueel trainingen! Wij stellen ons voor en vertellen alles wat we weten over de stichting en wat er tot dan toe bekend is over onze evenementen.
Dus met wie wil jij deze te gekke dagen doorbrengen? Kom gezellig samen langs!

Meer info vind je op onze Facebookpagina www.facebook.com/bandofvolunteers. En volg ons ook via Instagram onder Band of Volunteers.

Meld je NU aan via 06-25199805 of stuur een e-mail naar vrijwilliger@bandofvolunteers.com
LET OP: bellen = sneller!