Sport

Kampioenen zaalseizoen KV CSL

Het zaalseizoen is inmiddels ten einde gekomen. Dit jaar is het zaalseizoen in een ander jasje gestoken i.v.m. de coronaperikelen, waardoor de competitie later startte. Degradatie en promotie lag nog nooit zo dicht bij elkaar. Dit resulteerde in veel spannende duels tot aan de laatste play-off wedstrijden. 

CSL 1 leek zich verrassend goed staande te houden in de overgangsklasse en kon na de laatste competitiewedstrijd nog spelen om promotie, degradatie of rechtstreekse handhaving. Helaas belandden ze in de degradatie play-offs. Te bedenken dat CSL 1 doelpunt te weinig heeft gescoord om in de overgangsklasse te handhaven. Het meest onverwachtse scenario gebeurde. Het vlaggenschip van CSL trok in beide zinderende play-off wedstrijden net aan het kortste eind en keert terug naar de 1ste klasse. 

Er zijn daarnaast ook veel successen behaald. CSL 2 promoveert rechtstreeks naar de reserve 1ste klasse met alleen maar overtuigende winstpartijen. Zij behoren tot de beste 8 in de reserve 2de klasse. CSL 4 wist zich in de play-off wedstrijden ook een klasse omhoog te spelen. 

Onder de jeugdteams zijn de A2 en de F1 kampioen geworden. De D1 (hoofdklasse) is in de halve finale uitgeschakeld voor deelname aan het Nederlands kampioenschap, maar behoort wel tot de beste 4 D1 teams van Nederland. 

Veel topprestaties zijn er geleverd, mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van de Black & Yellow Bulls (harde kern CSL).