Sport

Open Dag Roeivereniging Epsilon

Ooit buiten geroeid? In zo’n ranke boot? Wij vinden dat veel leuker dan in een sportschool. Vanuit het botenhuis van Epsilon roei je zo Leeuwarden in of over de mooie wateren aan de noord- en oostkant van de stad.

Foto: Nijnke van der Veen

Roeivereniging Epsilon houdt voor ervaren, én beginnende roeiers een Open Dag op zaterdag 23 maart van 9.30 tot 11.30 uur bij haar botenhuis aan de Dokkumer Ee, Eeskwerd 2, 8918 CA Leeuwarden. 

Iedereen met belangstelling voor de roeisport is van harte welkom! Koffie en wat lekkers staan klaar. De leden vertellen graag over de vereniging, het mooie roeiwater, de roeitechniek, de verschillende boten en de instructiemogelijkheden. Naast uitleg en demonstratie krijg je de gelegenheid om in een boot te voelen wat roeien is. Warme, nauwsluitende kleding wordt aanbevolen. Roeien is gezond en gezellig. Het is een harmonieuze beweging waarbij je ook op je balans moet letten. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt, van toertochten tot wedstrijden, in een- of meermansboten. Epsilon is een kleine vereniging, met leden van Wommels tot Metslawier. Ze staat bekend om haar saamhorigheid en gezelligheid. Als we met de Elfstedenroeimarathon meeroeien, is driekwart van de leden in touw.

 Voor meer informatie zie www.epsilonroeien.nl. Mail voor verdere vragen naar info@epsilonroeien.nl