Sport

Start nieuw seizoen Takostu Stiens

De zomer is voorbij en ook voor Takostu start het nieuwe seizoen, zowel voor de Showband, Jeugdband, het kidskorps en ook onze nieuwe groepering: Takostu Slag & Vlag. 

Voor zowel de Showband als de Jeugdband staan verschillende optredens door het land gepland en zullen ze iedere donderdag weer repeteren in de sporthal in Stiens. 

De jongens en meiden van het kidskorps zijn druk bezig met het leren bespelen van een muziekinstrument en starten vanaf oktober met de lessen. Ben je nieuwsgierig geworden naar Takostu? Kom dan langs tijdens de open dag op zaterdag 21 september van 13.00 tot 16.00 in het clubgebouw: Truerderdyk 4H te Stiens. 

Ook voor  Slag en Vlag wordt er vanaf oktober hard geoefend. Slag en Vlag is voor mensen met een verstandelijke beperking die thuis en/of zelfstandig of in een zorginstelling wonen. Iedereen die wil meedoen en kan meedoen, is welkom bij Slag en Vlag en is dus welkom om lid te worden van Takostu. De lessen worden gegeven door instructeurs van Takostu en tijdens de lessen zullen steeds enkele leden of vrijwilligers van Takostu aanwezig zijn als begeleiders. Bij iedere training zal tenminste één zorgprofessional aanwezig zijn. De lessen worden vanaf 2 oktober gegeven op woensdagavond:

- Takostu Slag: 18.45 - 19.45 uur (Clubgebouw Takostu, Truerderdyk 4H)
- Takostu Vlag: 18.45 - 19.45 uur  (Gymzaal Talant, Ieleane 3)

Tijdens onze open dag wordt er ook nog aandacht geschonken aan Slag & Vlag, er zal namelijk om 15:30 uur een workshop plaats vinden. Ben je dus geïnteresseerd, kom dan zeker even langs!

Ook in het nieuwe seizoen zal Takostu weer volop muziek maken, lijkt dit jou nou ook leuk? Dan zien we je graag zaterdag 21 september in ons clubgebouw λ

Bekijk de advertenties op pagina 4 en 7