Evenementen

Evenement - Build and Be organiseert een kerstfair!

Adres
Locatie de Hoekstien
Plaats Britsum
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 13-12-2019 17:00 - 20:00

Zoals eerder aangekondigd, gaan we in juli 2020 met een groep van 9 jongeren en 5 volwassenen uit Britsum, Koarnjum en Jelsum in Tanzania meehelpen met het bouwen van stenen huisjes voor de allerarmsten, die nu vaak in heel primitieve hutjes wonen.

Om dit project mogelijk te maken is heel veel geld nodig. Om dit geld bij elkaar te sparen, zijn we bezig met allerlei acties. Zo stonden we o.a. op de braderieën in Stiens, hebben we Fryske boeken verkocht, zijn we aan het autowassen geweest in Britsum en hebben we pannenkoeken gebakken bij de molen. De laatste ‘grote’ actie was een sponsorloop van de Swirrel in Britsum. De afgelopen weken hebben we een wijnactie gehouden in de dorpen en deze loopt nog door tot januari. Ook staan er nog steeds kisten in Britsum (school), Koarnjum (Bining) en Jelsum (op ‘e Terp) waar lege plastic flessen in gedeponeerd kunnen worden. Maar we zijn er nog niet! We zijn over de helft van het bedrag wat we nodig hebben.

Daarom gaan we voorlopig nog door met onze acties. Op vrijdag 13 december houden we een kerstfair van 17uur tot 20 uur in de Hoekstien te Britsum.

Wij zijn al een hele tijd bezig geweest om allerlei spullen te maken voor deze kerstfair. Naast een heleboel prachtige kerstspullen, zijn er workshops om leuke dingen te maken. Ook is er een draaiend rad, waar heel veel prijzen zijn te winnen. Daarnaast is er het nodige aanwezig om de inwendige mens op te warmen: snert, glühwein en chocolademelk. En dit alles onder het genot van gezellige live-muziek!

U bent van harte uitgenodigd op deze kerstfair. Help ons helpen!

Maar ook buiten de acties om is natuurlijk elke donatie van harte welkom. Voor meer informatie, mail naar buildandbe@hotmail.com.

Lees meer »