Algemeen

Afvallen en gezonde leefstijl bij Anneke's lifestyle studio

Al 30 jaar lang begeleid Anneke mensen op weg naar een fit, gezond en slank lichaam. Veel deelnemers zie je worstelen met de samenleving waarin we leven. De wereld is de laatste 50 jaar enorm veranderd. Het is een samenleving geworden waarin we maar kunnen eten en drinken wat we willen. 

Het is een wereld waarin het gewoon is dat we achter een beeldscherm zitten. We hebben supermarkten waar weinig producten oorspronkelijk zijn. Stress viert hoogtij. Ons lichaam kan die veranderingen echter niet altijd aan. We zijn mischien wel op het punt aangekomen dat we met al onze kennis en technische mogelijkheden het niet voor elkaar krijgen om mensen gezond en slank te houden. Op dit moment staat de lichamelijke belasting (zoals stress, verkeerd eten en te weinig beweging) niet meer in verhouding met de belastbaarheid. Het mooie is dat ons lichaam prachtig in elkaar zit, het doet niks zonder reden en als je je lichaam weer meer kunt geven wat het nodig heeft, geef je het de mogelijkheid om weer gezond en slank te worden. Een aantal regelsystemen in je lichaam moeten weer in balans komen. Geen lichaam is hetzelfde dus luister naar je eigen intuitie, wat vertelt je lichaam je eigenlijk. Dingen als vast-staande dagmenu’s, dieetboeken, online goeroes etc. hoeven niet altijd bij jou te passen. 

Anneke’s lifestyle studio biedt mooie sportlessen, cursussen op het gebied van afvallen en gezonde leefstijl (start vrijdag 27 september) en stressreductie/ ontspanning (mind fit vanaf  woensdag 2 oktober). Wil je iets doen met de signalen die je lichaam geeft kom dan meedoen!

Bekijk de advertentie op pagina 6