Algemeen

Alfin Adviesgroep is verhuisd naar Burdaard

Na jarenlang gevestigd te zijn geweest aan de Aalsumerpoort in Dokkum, heeft Alfin onlangs een nieuw pand betrokken in Burdaard. Het pand bevindt zich direct zichtbaar nabij de brug aan de doorgaande weg en is dus gemakkelijk bereikbaar. Ook is er zeer ruime parkeergelegenheid.  Na een flinke interne verbouwing is een fraai, representatief onderkomen gerealiseerd met werkplekken en bespreekruimtes die volledig voldoen aan de huidige normen van klantvriendelijkheid, duurzaamheid en efficiency.

Onafhankelijke hypotheekbemiddeling voor bijna alle banken

Eigenaar Edwin Boonstra: “Nu steeds meer lokale bankfilialen verdwijnen, kiezen wij bewust voor een kantoor en werkwijze waar persoonlijke aandacht en service nog voorop staan. Zo hebben veel klanten bijvoorbeeld liever een persoon dan een robot aan de telefoon. Bovendien bieden wij het grote voordeel onafhankelijk te kunnen bemiddelen voor nagenoeg alle bekende banken en maatschappijen, waaronder de Rabobank, ING, ABN Amro, enzovoort. Zo kunnen we de klant een persoonlijk advies bieden dat precies op maat is, met de beste en voordeligste voorwaarden.”

 

Alfin Adviesgroep, ook voor verzekeringen

Alfin werkt met vakbekwame adviseurs die continu op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zij komen desgewenst bij de klant aan huis, maar ontvangen u ook graag in het nieuwe kantoor aan het Spyk 1 in Burdaard.

Zowel voor de particuliere als zakelijke klant biedt Alfin behalve hypotheekadvies ook diensten aan op het gebied van verzekeringen. 

Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.alfin.nl