Algemeen

Bakker Training | Therapie blijft u bewegen

Nieuwe en gemoderniseerde faciliteiten, workshops, lezingen en allerlei andere activiteiten tijdens de aankomende Beweegmaand voor senioren. Bakker Training | Therapie is volop in beweging!

Foto: Boyen de Boer

Modernisering faciliteiten
“Wij willen de beste behandel- en oefenfaciliteiten aanbieden en daarom was een modernisering van onze locaties noodzakelijk”, legt Sjoerd Bakker uit. “Zo kunnen we ons motto ‘Onderweg naar beter’ waar blijven maken.” De praktijk in Hallum onderging al een metamorfose en die van de locatie in Stiens is op dit moment in volle gang. “Op beide locaties kunnen we cliënten nu onder andere behandelen met behulp van echografie en moderne meetapparatuur voor balans en coördinatie.” In Stiens betekent de upgrade tevens een nieuw jasje voor de praktijk en oefenzaal. “Kleuren roepen bepaalde gevoelens bij mensen op, daarom naast het vertrouwde paars nu ook het dynamische blauw”.

Activiteiten Beweegmaand senioren
“Steeds meer mensen zien het belang in van fit en vitaal blijven. Daarin kan fysiotherapie veel betekenen”, aldus Bakker. Daarom biedt Bakker Training | Therapie allerlei activiteiten aan tijdens de Beweegmaand voor senioren. “Geschikt voor alle ouderen is de valpreventietraining, waarbij u ook tips krijgt om fit te blijven. Deze bieden we in de maand oktober aan op verschillende momenten in Cornjum/Jelsum, Britsum en Stiens. Daarnaast zijn er de workshops ‘Houd je brein fit en jong’ en ‘Mindfull bewegen’ en lezingen over beweging en psychische klachten en over de invloed van het brein op pijn.” Deelname is gratis; bezoek fysiotherapiestiens.nl voor meer informatie en de complete agenda. 

Speciale bijeenkomsten
Bent u onder behandeling voor kanker of heeft u deze net afgerond? Dan is de lezing ‘In je kracht tijdens kanker’ op 8 oktober misschien wat voor u. En weet u hoe het ervoor staat met uw cholesterol, bloeddruk en vetpercentage? Meten is weten, zoals u zult horen op de infoavond ‘Ken uw getallen’ op 9 oktober. Op fysiotherapiestiens.nl leest u er meer over.