Algemeen

Big Mill Band - Eigentijdse popmuziek en energieke jazz en funk

Zaterdagavond 25 mei 20:00 uur in de Nije Skalm, Ljipstrjitte 1 in Stiens. Enthousiastelingen uit Noord-Nederland vinden elkaar in de Big Mill Band: 20 muzikanten spelen jazz en funk, afgewisseld met dansbare popnummers en gevoelige ballads. 

Deze band heeft een uitbundige blazerssectie, een super strakke ritmesectie, Christine van der Molen als zangeres en Harry Broekman als enthousiaste bandleider. Tijdens de Trimdiel Keunstrûte zal deze band op zaterdagavond 25 mei om 20.00 uur een swingend concert geven. 

Deze bijzondere route waar veel verschillende kunstenaars aan deelnemen wordt dit jaar gehouden op zaterdag 25 en zondag 26 mei en voor de eerste keer heeft de Stichting Cultuur Regio Stiens het idee opgevat om ook de muziekliefhebbers een avond te verwennen met een swingend concert. 

Iedereen is dan ook van harte welkom, deelnemer kunstroute of niet! De aanvang is om 20.00 uur, de deur gaat open om 19.30 uur. Aanmelden voor dit concert kan via nijeskalm.nl/evenement/big-mill-band-energieke-jazz-funk-en-pop/kaartverkoop. Kaartjes kunnen ook worden gekocht aan de balie van dit culturele centrum: Ljipstrjitte 1 in Stiens.

Meer informatie is te vinden op  www.bigmillband.nl en www.nijeskalm.nl