Algemeen

Bij Keurslager Brolsma Stiens Porc D’Or Schweine Hakse

We weten waar het vandaan komt, en ó ja, het is niet overal verkrijgbaar.

Schweine Hakse een heerlijk winterkostproduct. Als aanvulling bij de warme maaltijd, maar ook als tussendoortje. Ondanks dat het een product is uit “grootmoederstijd” is het toch relatief onbekend bij veel consumenten, alhoewel de wintersporters het zeker zullen herkennen. De Schweine Hakse van Porc ‘d Or  is kant en klaar verkrijgbaar bij Keurslager Brolsma in Stiens. Het product is constant van kwaliteit en per stuk verpakt.

Makkelijk te bereiden voor de consument. Ze zijn per stuk (± 550 gr.) gevacumeerd, de consument kan de Schweine Hakse makkelijk opwarmen met de te bereiden stamppot in de verpakking (mee op warmen) of ± 25 min op 175 graden Celsius in oven afbakken.

Brolsma Keurslager is sterdealer van Porc ‘d Or. Dit houdt in dat zij uitsluitend streekeigen varkensvlees verkopen, van de boer die zijn dieren kent. Voor meer info: www. porcdor.nl of www.brolsma.keurslager.nl

Bekijk ook de advertentie op pagina 2 van de Stienser