Algemeen

Boksen in Aldtsjerk

Sinds een aantal jaar geeft Ids de Boer boksles bij “Get in Shape” te Aldtsjerk. Er wordt veel mond tot mond reclame gegeven en hierdoor trekt het ook leden uit oa. Ferwert, Stiens, Hallum en Marrum. Het boksen is op dit moment erg populair en dat is goed merkbaar onder mannen en vrouwen.

Wanneer er geen reguliere bokslessen worden gegeven kan er ook een boksles worden aangevraagd door andere sportverenigingen, bijv een voetbalclub die eens een andere trainingsvorm wil beoefenen als aanvulling op de reguliere training. De bokslessen zijn gevarieerd van opbouw. Naast een bokstechnische training wordt er gewerkt aan de conditie en een versterkende training voor alle spiergroepen. Door schaduwboksen leren de sporters stoten en bewegen. Boksers trainen hun hele lichaam en daardoor bereiken zij een optimale fitheid. Er wordt veel aan intervaltraining gedaan, dit zijn korte periodes met actie afgewisseld met rustmomenten. 

Voor een proefles ben je van harte welkom op dinsdagavond van 20.00-21.00 uur (kinderen trainen deze avond van 19.00-20.00 uur) of op donderdagavond van 20.00-21.00 uur.