Algemeen

Voor wie handig is of wil worden. Langzamerhand is het weer populair om met je handen te werken. Iets wat er vroeger gewoon bij hoorde omdat er nu eenmaal van alles gemaakt en gerepareerd moest worden. Meer mensen ervaren dat het leuk is om zelf iets te maken. Iets waar je trots op kunt zijn en waarvan je leert om creatief te denken. 

Recht zagen kan (bijna) niemand uit zichzelf, dat is, net als een goed plan maken en andere technieken. Vaak is de reden om ergens niet aan te beginnen dat je niet weet hoe, of dat je jezelf daarin al een teleurgesteld hebt. Of, en dat gebeurt vaak, dat er iemand in de buurt is die het van je overneemt omdat die het wél kan. 

Met een cursus meubelmaken bij werkplaats Ineke van der Blom heb je in de eerste les al gelijk tips en trucks te pakken waarmee je ook thuis aan de slag kunt. Bij beginners bouw je stap voor stap je vaardigheden uit en bij de gevorderden verras je jezelf in wat je al in huis hebt aan mogelijkheden. 

In maart start op zaterdagen de volgende beginnerscursus en in april op vrijdagen de gevorderden lessen. 

Een bijzondere ervaring voor een dag (deel) is een workshop houtdraaien, voor jezelf of als kado voor iemand anders, of gezellig samen.

www.inekevanderblom.nl