Algemeen

Dames turnteams SGC succesvol in Sneek

Zondag 15 december hebben 3 teams vanuit SGC Stiens deelgenomen aan een eerste team turnen dames wedstrijd in de turnhal van Sneek.

Deze wedstrijd was voor zowel de organisatie als de turnsters een nieuwe ervaring. Normaal gesproken turnen de dames een individuele vierkamp wedstrijd. Enthousiast, maar met toch ook wel de nodige zenuwen, gingen de 3 teams van start. Juist nu wilden ze nog beter hun routines tonen aan de jury, om te kunnen winnen met hun team. De meiden moedigden elkaar aan, hadden t-shirts laten bedrukken en onder leiding van trainster Angelique en twee clubgenoten Anouck en Elles een hoop plezier in een ontspannen sfeertje.

Sara, Sjoukje en Marianne turnden in niveau C4 een meer dan uitstekende wedstrijd onder hun gezamenlijke naam: fantastic SGC gymnastics. Zij wonnen het goud en waren het beste team van alle categorieën.

De dames Eline, Fenne en Mare vormden team A touch of SGC gymnastics. Zij wonnen het zilver in categorie B4. Met in hetzelfde niveau The force is SGC bestaande uit Liese, Laura, Mariëlle en Noa. Zij wonnen een bronzen medaille met net als de andere 2 teams een team podium beker. Al met al een zeer geslaagde eerste wedstrijd!