Algemeen

Doe- en ontmoetdag 28 september 2019

Op zaterdag 28 september a.s. wordt er een actieve en gezellige doe- en ontmoetdag georganiseerd. Tijdens deze middag staan beweging, ontspanning, ontmoeten en gezondheid centraal. 

De doe- en ontmoetdag is het startevenement van de beweegmaand. Er volgt een maand vol activiteiten voor elke senior. De beweegmaand voor senioren is ontstaan uit de beweegweek, die twee keer eerder is georganiseerd door met name Palet en de toenmalige buurtsportcoaches van bv Sport.  Er is met de werkgroep bestaande uit verschillende organisaties en dorpsbelangen besloten om er een beweegmaand van te maken. Dit om mensen langere tijd bepaalde activiteiten te laten ervaren. Met als doel dat men in beweging blijft.

Om deze beweegmaand mogelijk te maken willen wij de volgende fondsen bedanken: Nut Leeuwarden, Fonds Sluyterman van Loo, Ritske Boelema Gasthuis en Stichting Bladt Charity. Verder wordt deze beweegmaand ook gesponsord door: Bakker Training en Therapie, FysioStiens, Palet/Kwadrantgroep, bv Sport, Amaryllis dorpenteam Noord, Echte Bakker Nico en Aeltsje de Groot, Gaarman Reclame en Talant. En verder hebben we bijdragen gekregen uit de verschillende dorpsbudgetten.

Graag zien wij u bij de feestelijke opening op zaterdag 28 september a.s. in het sportcomplex it Gryn! De inloop is tussen 13.00 en 13.30 uur, maar kom op tijd, omdat de middag rond 13.15 uur geopend wordt door onze nieuwe burgemeester Sybrand Buma. De deuren zijn 13.00 uur open en vanaf 13.30 uur willen we zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen.

Voor meer informatie kunt u kijken op https://beweegmaand-nl4.webnode.nl of op de facebookpagina https://www.facebook.com/events/1530529687088923. Of u kunt contact opnemen met buurtsportcoach Elske Tolsma via email: e.tolsma@bvsport.nl of tel.: 06 462 75 830.