Algemeen

Donderdag 29 april mogen we weer open! Wij hebben er zin in!

Zoals al eerder bekend is gemaakt, breidt  Colors @ Home Kars aan de Brédyk 27 in Stiens uit met een gloednieuw meubelconcept; COZY HOMES. Vanaf 29 april is het zover. Na maanden van verbouwen, inrichten en stylen is het resultaat verbluffend. 

Foto: Monique Dijkstra

De oppervlakte van de winkel is bijna verdubbeld en het ruime woningtextiel assortiment is uitgebreid met een eigentijdse, prettig geprijsde meubelcollectie. De vele accessoires zorgen voor de finishing touch en een prachtig plaatje. 

Pieteke en Tjerry Kars runnen al jaren de winkel, maar sinds begin dit jaar zijn dochter Astrid en nieuwe stoffeerders in opleiding aan het team toegevoegd. De enthousiaste Astrid leidt ons rond door de winkel waar de puntjes nog op de i worden gezet, dus het eindresultaat wordt nog mooier.

Een echte feestelijk opening zit er vanwege de coronamaatregelen niet in. Dat wordt doorgeschoven naar een later tijdstip. Dat wil echter niet zeggen dat bezoekers niet welkom zijn, integendeel. Vanaf donderdag 29 april is iedereen die nieuwsgierig is naar de metamorfose van harte welkom. De familie Kars is trots en kan niet wachten om het resultaat van al het harde werk van de afgelopen maanden aan iedereen te laten zien. Vanwege de uitbreiding van het assortiment en de vernieuwing van de gehele winkel, logo en teamsamenstelling zijn er in de eerste twee weken van de maand mei verschillende spectaculaire aanbiedingen. Kijk hiervoor op pagina 4.

U kunt nog steeds contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via nummer 058 257 1107 of mailen naar kars@colorsathome.nl