Algemeen

Duinstra Vloeren; de vloerenspecialist van het noorden

Jaap Duinstra is al meer dan 20 jaar werkzaam in de vloeren en de laatste 7 jaar met zijn team bezig om klanten te voorzien van een mooie vloer. Sinds anderhalf jaar heeft  Duinstra Vloeren een prachtige locatie in Koarnjum, waar ze kunnen laten zien wat er mogelijk is in vloerenland in de meer dan 400 m2 grote showroom.

Duinstra Vloeren heeft een grote keuze aan vloeren zoals houten vloeren, pvc vloeren, laminaat en kurkvloeren. Momenteel zijn de PVC vloeren, naast de onderhoudsvriendelijke laminaatvloeren, flink in opmars. Jaap legt uit: “PVC is makkelijk in onderhoud en heeft een keiharde bovenlaag, waardoor er niet zo snel iets met de vloer gebeurt. Je kan het zo gek niet bedenken of het is in PVC in bijna alle kleuren, reliëfs en designs te leveren. Hierdoor is PVC soms niet van hout te onderscheiden. Deze goede kwaliteit PVC vloeren kunnen wij aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.”

Duinstra vloeren is ook al jaren gespecialiseerd in het schuren en onderhoud van parket. “Schadetaxatie voor verzekering, reparatie, schuren en behandelen wordt altijd geheel in eigen beheer door onze vakmensen uitgevoerd. Het schuren van een vloer is werk voor specialisten. Het kan een lastige, zware en tijdrovende klus zijn als je dit nog nooit hebt gedaan. Voor ons is het dagelijks werk en alle schuurmachines en benodigdheden hebben wij in huis om van de oude vloer weer een “pronkje” te maken”, zegt Jaap trots.

“De klant kan er voor kiezen om een vloer bij ons te kopen en zelf te leggen”, vertelt Jaap, “Maar uiteraard doen wij dit ook graag voor de klant. Onze vloerspecialisten hebben jarenlange ervaring en gaan voor perfectie. Het proces van bij de klant thuis komen, vloervochtigheid en vlakheid van de ondervloer bepalen en de ruimte opmeten is belangrijk voor het eindresultaat. Nadat de vloer bij ons binnen is en in de planning staat zullen onze vloerspecialisten op ambachtelijke – en professionele wijze de vloer bij onze klant komen leggen. En we hebben in deze tijd geen problemen met leveringen van materialen en vloeren, we kunnen al onze afspraken nakomen.”

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje in de uitgebreide showroom, je kan zonder afspraak binnenlopen op dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Duinstra Vloeren, Skeltedyk 3a Koarnjum, tel. 058-204 55 55 / 06 20497754, info@duinstravloeren.nl Of kijk op: www.duinstravloeren.nl