Algemeen

Eén jaar Praxis Stiens!

Het is alweer een jaar geleden dat Formido Stiens Praxis is geworden en de medewerkers van de Praxis in Stiens zijn hier enorm blij mee en zien het als een grote vooruitgang.

“Alle medewerkers die voorheen bij de Formido werkten, zijn nog steeds bij ons werkzaam”, zegt Lars Atema, eigenaar van de Praxis trots. “We zijn allen dolblij met het concept en de werkwijze van Praxis als bouwmarkt. We zijn nu meer gericht op de makers, klussers. We kunnen sneller schakelen en lopen voorop met nieuwe trends. Wél kunnen wij in Stiens onze eigen werkwijze hanteren, waardoor we nog steeds het serviceniveau van voorheen kunnen bieden en een nóg betere kwaliteit.”

In 2005 heeft Lars Atema het bedrijf van zijn vader Ate overgenomen, toen nog Doeland. Later is het de Formido geworden en inmiddels alweer 1 jaar Praxis. “Onze organisatie is professioneel, waardoor wij meer tijd hebben voor de klant”, vertelt Lars, “Als extra service hebben wij een eigen bezorgdienst en het team staat in de winkel met raad en daad voor iedereen klaar.”

Praxis Stiens heeft een lokale betrokkenheid met het dorp Stiens en is daarnaast ook maatschappelijk betrokken. Ze begeleiden stagiaires van de Friese Poort en het leer- en werkplein van Campus Middelsee in Sint Annaparochie. Lars Atema houdt regelmatig op scholen een presentatie over het bedrijf.

Praxis Stiens is de enige Praxis bouwmarkt in deze omgeving tussen Leeuwarden en Dokkum. Gesitueerd op het industrieterrein Middelsee is er een goede bereikbaarheid vanuit alle richtingen. Dit najaar wordt het parkeerterrein uitgebreid.

Praxis Stiens, Seerob 3, 9051 VA Stiens, tel. 058 2571292.