Algemeen

Feestelijke opening Blokker in Stiens

Vrijdag 21 juni opent Blokker een geheel nieuwe winkel in het centrum van Stiens. De winkel aan de Ljipstrjitte biedt een uitgebreid aanbod van producten voor koken, tafelen, het huishouden en speelgoed. 

Blokker viert de opening met een Kraak de Kluis spel en aanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker producten.

De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van Blokker: compact, compleet én verrassend. 

Bovendien is de winkel in Stiens de allereerste Blokker vestiging in Nederland die extra services biedt. Zo kunnen klanten genieten van een gratis kopje koffie, kosteloos gebruikmaken van het klantentoilet en voorziet de winkel in de gelegenheid om een aankoop zelf feestelijk in te pakken. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: voor de winkel kan een vrolijk ritje worden gemaakt in de ‘Kiddieride’.

 

Openingsfeestje

Bedrijfsleidster Frouckje van Essen: “Wij zijn heel blij dat we een winkel in Stiens kunnen openen. Hoewel de winkel niet groot is, bieden we alles wat je van een Blokker winkel mag verwachten. En wat we niet in huis hebben, kunnen we ter plekke eenvoudig en snel online bestellen. Komende vrijdag 21 juni om 10.00 uur opent wethouder Hein de Haan de winkel en verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Iedereen is van harte welkom!”