Algemeen

Fidesta Stienzerhiem, kleinschalig en beschut wonen voor ouderen in Stiens

Ouderen wonen graag zo lang mogelijk zelfstandig. Toch kan het gebeuren dat ze zich er niet meer prettig en veilig voelen omdat ze lichamelijk minder worden en/of geestelijk achteruitgaan (bijv. vanwege dementie). Ze krijgen behoefte aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn. 

Petra Dol is de bevlogen zorgondernemer van Fidesta Stienzerhiem, zij werkt zelf ook mee

Ook kan het zijn dat ze zich alleen voelen en het ze niet meer goed lukt om de dag door te komen. Of voor hun partner of andere mantelzorgers wordt de zorg te zwaar. Al met al gaat het thuis niet meer, of ze willen dit voor zijn en tijdig verhuizen. Wonen in Fidesta Stienzerhiem in Stiens is dan een uitkomst. 

Woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in

Fidesta Stienzerhiem is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in. Het is een vertrouwd thuis. Bewoners wonen er zelfstandig in hun eigen appartement, met vrijheid en regie over hun leven. En dat in een kleinschalige, beschutte en vertrouwde woonomgeving, dicht bij de mensen die belangrijk voor ze zijn. Bewoners zijn bij ons niet alleen, er is altijd iemand nabij (24 uurs toezicht). Dit geeft rust en een vertrouwd en veilig gevoel, zowel bij de bewoners zelf als bij hun naasten. 

Bewoners krijgen de lichte tot matige zorg die ze nodig hebben. Ook echtparen zijn welkom, ook als maar één van hen zorg nodig heeft. Het kleinschalige karakter, de warmte, de persoonlijke aandacht, de huiselijke en gemoedelijke sfeer en de gezelligheid zorgen ervoor dat de bewoners zich thuis en welkom voelen. 

 

Nog 1 appartement vrij 

Er komen regelmatig appartementen beschikbaar. Op dit moment is er nog 1 appartement vrij. 

 

Meer informatie en/of een rondleiding

Neem gerust contact op met      Petra voor meer informatie en/of een rondleiding. Zij gaat graag met u in gesprek. Is het niet voor nu, dan misschien voor later. Telefoon: 06 – 20 02 22 44 / mail: info@fidesta-stienzerhiem.nl. Of neem een kijkje op de website: www.fidesta-stienerhiem.nl. Hier leest u ook ervaringsverhalen van een bewoner en familie