Algemeen

Fietsclub Stiens opent het seizoen met gezellige Koffietocht op 18 maart

De FTC (Fiets Toer Club) Stiens opent het clubseizoen met een heerlijke klassieker. In ruil voor een sportief blok om krijgen deelnemers aan de Koffietocht alle kans om bij te praten en uiteraard is er een koffiestop met wat lekkers in de route opgenomen. Deze clubtocht is gericht op racefietsers, dat mogen leden, introducees en zeker ook potentiële nieuwe leden zijn.

Zin om een gezellig dagje te fietsen vanuit Stiens, noteer aanstaande zaterdag 18 maart dan direct in de agenda. De organisatie heeft een mooie route van 80 km uitgezet met een uitgebreide tussenstop  bij Paviljoen de Leyen, nabij Rottevalle. De koffie of thee met eventueel gebak komt voor eigen rekening. Alles is er erop gericht om deelnemers de kans te geven om bij te praten. Op de heenweg wordt er gefietst in gemengde groepen, na de koffiestop vertrekt men ingedeeld op niveau. Deelnemers mogen zich vanaf 08.45 uur melden aan de inschrijftafel bij Eetcafé De Kern (Smelbrêge 3 in Stiens). Een kop koffie of thee vooraf wordt u door FTC Stiens aangeboden. De start is dan om 09.00 uur. 

Voor wie nieuw is, de Fiets Toer Club Stiens staat voor sportieve activiteiten gericht op fietsliefhebbers in brede zin. Racefietsers, toerfietsers en MTB-ers samen laten genieten van de fietssport, dat is de inzet. Er wordt in het zomerseizoen wekelijks in groepen getraind op verschillende niveaus. De activiteitenkalender is daarnaast goed gevuld met gezellige, sportieve activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.fietsclubstiens.nl. 

 

Nieuwsgierigen zijn altijd welkom om eens mee te fietsen, deze koffietocht is daar bij uitstek een goede gelegenheid voor omdat er in verschillende groepen wordt gefietst. Fietsliefhebbers pak die kans