Algemeen

Flower & Beauty Shoppingnight bij It Blomke

We nodigen u graag uit voor onze Flower & Beauty shoppingnight op donderdag 31 oktober bij It Blomke op het Vrijhof in Ferwert. 

We laten u de nieuwste trends zien voor de herfst en kerst voor dit jaar, onder het genot van een hapje en drankje. Graag laten we u deze avond kennis maken met ons nieuwe trendy merk Loco Lama. We zijn het eerste verkooppunt in Friesland wat we natuurlijk erg leuk vinden. Het assortiment bestaat uit geurstokjes, geurkaarsen, handzeep, trendy toilet en make-up tasjes en diverse woonaccessoires. De producten van Loco Lama zijn erg leuk om cadeau te geven maar ook zeker leuk om cadeau te krijgen. 

Beautysalon Sietske presenteert deze avond de Kerstlook van PUPA MILANO en nieuwe parfums van TAPPARFUM! Er is ook gelegenheid om een make-up advies te krijgen van een visagist van Pupa. 

En kunt u heerlijk genieten van de producten van SCRUB&RUB d.m.v. een handpeeling en hand- massage. 

En wilt u helemaal genieten dan kunt u een ontspannende nek/ schoudermassage krijgen. Siepie Woudwijk Shiatsu&Massage uit Grou is aanwezig tijdens deze gezellige shopping night. 

Let op! Er zijn leuke acties en aanbiedingen deze avond! We zien u graag op donderdag 31 oktober van 17:00 tot 22:00 uur. 

Bekijk ook de advertentie op pagina 6 van de Stienser