Algemeen

Fotopuzzel wandeltocht voor cliënten Talant

Dinsdagavond 6 augustus organiseerde Talant Beweging Stiens een fotopuzzel wandeltocht van 3 km voor een groep cliënten. De tocht begon bij de Ieleane.

Daar liepen cliënten en begeleiders onder het genot van vrolijke muziek naar de molen van Stiens. Hier werd door een vrijwilliger enthousiast verteld over de historie van de molen. De wieken van de molen werden zelfs speciaal aangezet voor de groep!

Sommige cliënten klommen helemaal hoog in de molen. In de molen werd koffie gedronken en oranjekoek gegeten, aangeboden door de Poiesz. Na het bezoek aan de molen ging de tocht richting het centrum van Stiens. Ze liepen naar de Sint Vituskerk. De groep keek haar ogen uit in deze kerk. Daarna liep de groep naar café de Kern. Ze kregen een hapje en drankje aangeboden door het personeel van het café.  Iedereen smulde en dat mocht want het was een behoorlijke wandeling.

Er werd op het terras nog eens gezellig nagepraat over alle indrukken van de tocht. Veel cliënten waren enthousiast en vonden het een prachtige wandeltocht. Om negen uur ging de groep vermoeid maar voldaan huiswaarts!

Beweging Stiens dankt in het bijzonder de vrijwilligers van de molen, de Poiesz, en cafe de Kern.