Algemeen

Galerie WESTERSTORM toont HILLEGON BRUNT

14 september - 17 november 2019
Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de nieuwe expositie van Hillegon Brunt. Centraal staat een klassiek thema: het landschap. Hillegon Brunt neemt haar omgeving onder de loep, en daarna is alles anders.

Bij de foto: Hillegon Brunt, the Landscapes, 2019, potlood op fotoprint, 20 x 27 cm.

Het is kijken, kijken en nogmaals kijken… niets is wat het lijkt. Met verwondering kijkt Hillegon Brunt naar de raadselachtigheid van het leven om zich heen. Ze analyseert en combineert, zoekend naar de poëzie in wat ze ziet. ‘Het spel van verbeelden’, zo noemt zij haar zoektocht om met verschillende elementen een nieuw beeld samen te stellen. Met deze verrassende combinaties en uiteenlopende technieken prikkelt ze je fantasie; ze trekt je mee een andere wereld in. De verfijnde manier van tekenen en de leidende rol van details houden je vast – je blijft kijken.

Hillegon Brunt maakte in nauwe samenwerking met grafisch ontwerper Art Collart het boekOnce Upon A Time… the observations of Hillegon Brunt (Jap Sam Books, 2016) 

In een voormalige smederij aan de Friese Waddenkust organiseert Galerie Westerstorm wisselende exposities van hedendaagse kunstenaars. Galerie Westerstorm: Oudebildtdijk 1160, 9075NN  WESTHOEK  •  open na telefonische afspraak 0518 850 631 en op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 13 -17 uur  •  www.galeriewesterstorm.nl  •  www.hillegonbrunt.nl