Algemeen

Geslaagde Kür op muziek wedstrijd bij Stal De Hameren

Zondagmiddag 23 augustus kon tóch nog een kür op muziek wedstrijd verreden worden bij Stal De Hameren. Door Corona was dit seizoen de populaire Meneer en Mevrouw Hoekstra Kür op Muziek competitie niet mogelijk.

Meneer en Mevrouw Hoekstra stelden voor deze wedstrijd toch drie mooie prijzen beschikbaar en Schoonheidssalon Moai stelde ook een mooie bon beschikbaar voor de Moaiste Kür. Uit de hele provincie en zelfs uit Groningen kwamen deelnemers met hun paarden en pony’s naar de prachtige accommodatie van Stal De Hameren. En er werden de prachtigste proeven verreden op zeer afwisselende muziekcompilaties. Zo is dressuur voor het publiek ook leuk en afwisselend en kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde middag.

De bon van € 75,- werd gewonnen door Ava Krause op Jonkers’ Liam van PC Mensinghe Roden, 73,25%, Sytske de Jong van PC de Boarnruters won de bon van € 50,- met haar pony Mauriks’s Roberto Cavalli ook zij had 73.25%, Gabrielle Faber van PC de Schaapskooiruters op haar pony Zidane had 72,50% en won en een bon van € 25,-. De vierde prijs was voor Kim Jacobi van de Tjongerruiters op Iza Dieni met 71,87% en Joyce Haaijer-  Meulen van RV De Drie Gemeenten met de Mersken Hailey won de vijfde prijs met 71,37%. Joyce Haaijer mocht ook de bon voor een behandeling bij Schoonheidssalon Moai in ontvangst nemen.